Doktori o gravioli

ŠTO LIJEČNICI KAŽU O GRAVIOLI?
 

Cijenjeni prof.dr.sc. Ante Bolanča, dr. med., specijalista radiologije i onkologije prepoznaje vrijednosti Graviole u jačanju imuniteta, a posebice kod pacijenata koji prolaze terapiju kemoterapije te preporuča korištenje Graviole.

“Djelovanje Graviole posebno se učinkovitim pokazalo kod pacijenata koji se liječe od raka kemoterapijom i zračenjem. Upravo u tom periodu Graviola izuzetno osnažuje oslabljeni imunitet pacijenata” – istaknuo je prof. dr. sc. Ante Bolanča, spec. radioterapije i onkologije.

Profesor Bolanča preporučuje i preventivno korištenje Graviole jer, zahvaljujući velikoj prirodnoj koncentraciji acetogenina, snažno podržava optimalno funkcioniranje imunološkog sustava i pomaže mu da se uspješnije brani od svih patogena koji ga mogu oslabiti.

Povratak na Naslovnu

graviola
Sve veći broj znanstvenika i liječnika zagovara biljku Graviolu kao prevenciju te alternativnu opciju samog izlječenja karcinoma. Graviola je trenutno najpopularniji preparat prirodne medicine o čijim dobrobitima se vijest sve više širi. Stoga vam donosimo osnovne informacije o Gravioli.

Komentariši