Graviola – biljka koja uništava stanice raka


– Graviola: 100% prirodno –

Dolazi iz Neotropskog pojasa Južne Amerike, točnije sjevernog Perua.

Graviola je dar prirode koji treba biti dostupan svima, zdravlje je naše osnovno ljudsko pravo!

Iako je kvaliteta praha i tableta ista, tablete su zbog oblika lakše za uzimati te pogodnije za preventivu ili opće podizanje imuniteta i u periodima za vrijeme kemoterapije ili zračenja kada je otežano pijenje praha zbog povećane gadljivosti na svu hranu.

Graviola je malo zimzeleno drvo iz prašume Perua s velikim listovima i zelenim trnovitim voćem. Graviolu već dugo cijene Indijanci, jer su je koristili protiv raznih bolesti. Graviola sadrži posebnu tvar koja se zove acetogenini (anonini) i njima se pridaju moćna djelovanja na zdravlje.

U godinama između 1940. i 1970. godine, bilo je mnogo službenih i neslužbenih istraživanja o ovoj biljci ‘magije’. Jedno od najvažnijih je provedeno na Sveučilištu Purdue u Indiani, koje je potvrdilo da acetogenini imaju važnu ulogu u sprečavanju stvaranja tumora te sprečavanju razmnožavanja stanica raka.

Graviola također jača imunološki sustav, ima antibakterijski i antivirusni učinak, snižava visoki krvni tlak i temperaturu, ubija parazite i djeluje preventivno za više vrsta kroničnih bolesti i stanja.

Graviola u borbi protiv raka

Tu su i neki zapisi klasificiranih studija iz 70-ih godina prošlog stoljeća, koja  pokazuju da Graviola uspješno uništava kancerogene stanice u našem tijelu, te da je 10.000 puta učinkovitija od konvencionalne kemoterapije s Adriamicinom. Učinci liječenja s Graviolom su obnavljanje i jačanje imunološkog sustava, za razliku od uobičajene kemoterapije, koja je vrlo teška i slabi imunološki sustav.

Graviola – dijelovi biljke i podneblje

Graviola raste u Meksiku, Kolumbiji, Peruu, Venezueli, na Karibima, ali se može naći i u nekim afričkim i azijskim zemljama. Potrebna joj je klima s visokom vlagom i relativno toplim zimama.

Graviola nema jako veliko stablo, a može se koristiti cijela biljka. Južnoamerički Indijanci su koristili koru, lišće, korijenje, sjemenke i voće za liječenje mnogih bolesti poput astme, artritisa, problema s jetrom i bolesti srca. Okus ploda podsjeća na kombinaciju ananasa i jagoda.

Graviola – lijek za mnoge bolesti

Kao što je već spomenuto, Graviola je privukla najviše pažnje kod liječenja raka, a pomaže i liječi i mnoge druge bolesti i tegobe:

    – uništava stanice raka potpuno prirodno i sigurno i NE izaziva mučninu, gubitak težine i kose;
   
– aktivna tvar iz Graviole može uništiti maligne stanice u 12 vrsta raka;
   
– tijelo postaje znatno jače i zdravije tijekom liječenja;
   
– štiti i jača imunološki sustav od infekcija;
    – p
omaže kod depresije i stresa te vraća duhovnu snagu i pozitivno stanje uma.

Kao i kod drugih oblika prirodnog liječenja, preporuča se, prije početka terapije lijekovima ili Graviolom, prethodno informirati o terapiji i razgovarati s liječnikom i stručnjacima.

graviola
Sve veći broj znanstvenika i liječnika zagovara biljku Graviolu kao prevenciju te alternativnu opciju samog izlječenja karcinoma. Graviola je trenutno najpopularniji preparat prirodne medicine o čijim dobrobitima se vijest sve više širi. Stoga vam donosimo osnovne informacije o Gravioli.

Komentariši